jueves, 23 de junio de 2011

Autoevaluació de l'eportafoli:

Aquest any l'us de l'eportafoli ha sigut més fàcil. Pot ser perquè tot el que calia era començar el projecte amb ganes, i fer les primeres petjades que vam fer ja el curs anterior.

Durant aquest any, m'he centrat en organitzar l'eportafoli per cursos, per a tenir-lo tot mes visual, i en crear els nous blocs pertinents d'aquest curs.

Aquests nous blocs, els he decorat amb noves plantilles, he personalitzar el color de la lletra, etc.



Respecte a les eines de l'eportafoli, aquest any, he après a emprar alguna mes com el glogster, el flickr, i alguna mes per a la presentació de fotografies.


Amb l'eficàcia d'alguna d'aquestes eines hem tingut algun problema tècnic de l'eina, però des de que vam començar amb aquest projecte ja vàrem ser avisades de que a vegades alguns aspectes fallen o no funcionen.



Aquest projecte, per a jo, no és cap càrrega, ja que pens que el que tenim que anar treballant sobre ell requereix de cert temps, però no són tasques que requereixen d'una completa atenció. Pots actualitzar el teu eportafoli mentre fas una altra cosa.



Com a proposta de millora per al meu eportafoli, proposaria actualitzar-lo més amb notícies, documents, vídeos de interès, i no tant pujant tan sols lo bàsic. Aquest any he estat un poc liada i m'he centrat molt més en el bloc d'educació socioemocional.


Pel que fa a les eines de l'eportafoli, també proposaria començar a emprar-ne més per tal de tenir més recursos.




1 comentario:

  1. Hola Danae,
    Estic encantada que formis part d'aquest grup pioner amb l'ús de la tecnologia!! He vist com has anat progressant ràpidament dins el projecte, i com enseguida et vares sentir còmode en les propostes d'activitats que es feien. Has estat pionera des del primer moment, perquè ràpidament vares veure que aquestes eines que tu ja estaves usant per al teu temps lliure també et podien servir per aprendre i per un proper futur, ensenyar!!! Ho estas fent molt bé, i el meu repte per tu és que segueixis aprofundint amb la diversitat d'eines, com tu dius. Però sobretot, crec que ja estàs preparada per la següent passa: ara cal també fer la reflexió de les implicacions d'aquestes eines a l'educació. Si estam aprenent eines és perquè tenguin una funció de transformació de l'educació,. Per suposat, no anam a fer tanta feina, ni tanta eina ni despesa en tecnologia per seguir fent el mateix, veritat? La tecnologia ha d'estar al servei de la metodologia... Segur que per tu les TIC seran una eina perquè el teu alumnat sigui el que vertadarament crea i participa en la construcció del seu aprenentatge.
    Molts d'ànims... segueix així i endavant, que ben aviat estaràs a les aules canviant l'educació!
    ;-))
    Una abraçada,
    GEmma

    ResponderEliminar